Σχετικά με εμάς

Στο Συνεργείο “Πανάρετος” παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο service αυτοκινήτου στην Κέρκυρα εδώ και μία δεκαετία, με εξειδίκευση στις μάρκες RENAULT, DACIA, HONDA και MITSUBISHI. Αναλαμβάνουμε διάφορες επισκευές και συντηρήσεις. Έχουμε ποικιλία σε  γνήσια ανταλλακτικά, after market, αξεσουάρ, μπεκ, τρόμπες πετρελαίου, συστήματα εξοικονόμησεις καυσίμου και κορυφαία συστήματα υγραεριοκίνησης - τελευταίας τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε επίσης προγραμματισμούς εγκεφάλων.

Η εταιρεία μας διαθέτει πτυχιούχους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία και διαρκή επιμόρφωση μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια, προσφέροντάς σας άμεση εξυπηρέτηση, αξιοπιστία στον έλεγχο και την επισκευή του οχήματός σας και πάντοτε σε προνομιακές τιμές. Είμαστε επίσημοι συνεργάτες του δικτύου AUTOFIT και του ιταλικού Οίκου Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Κέρκυρα της εταιρείας LOVATO, καθώς ειδικευόμαστε και στη μετατροπή του αυτοκινήτου για κίνηση με υγραέριο και βενζίνη για μεγαλύτερη οικονομία στις μετακινήσεις σας.

Σας περιμένουμε στο νέο κατάστημά μας στο 2ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα για να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας.

Panaretos Car Service

Panaretos Car Service

Panaretos Car Service